Hudvårdsmärken för synliga resultat

Känner du att din hudvårdsrutin funkar helt okej men inte riktigt ger de resultat du önskar? Då kan det vara dags att se över rutinen och kanske addera någon aktiv produkt innehållandes retinol eller någon form av exfolierande syra. Vilka hudvårdsprodukter du ska ha beror helt och hållet på vilken hudtyp du har och vilka resultat du önskar nå med dina produkter. Oavsett vilken eller vilka produkter du har tänkt addera till din rutin är det viktigt att synda långsamt. Det är viktigt att du vänjer in huden men inte för snabbt. Börja därför med produkten en gång i veckan och öka sedan efter vad din hud klarar av. Att gå för hårt ut kan ge irritation i huden. I det här inlägget tänkte vi lista några populära produkter som kan vara värda att spana in!

Vi rekommenderar att du handlar din hudvård online, speciellt när möjlighet till kampanjpriser finns. Spana in din favoritprodukt och håll koll på när den är prissänkt.

1. VERSO Super Eye Serum är vad det heter – ett serum för området kring ögonen. Det är nämligen så att huden kring ögonen är känsligare och mycket tunnare, vilket gör att du inte alltid kan gå på med för starka produkter där. Det här är ett ögonserum som motverkar ålderstecken och ger energi till trötta ögon tack vare den effektiva ingrediensen retinol 8. Den här ingrediensen är Versos unika A-vitaminkomplex. Det är åtta gånger så effektivt och hälften så irriterande för huden som vanligt retinol.

2. Exuviance Glycolic Perfecting Moisturizer är en närande nattkräm med flykolsyra som arbetar aktivt på fina linjer. Krämen är exfolierande och ökar cellförnyelsen. Perfekt att applicera på kvällen när du vill vakna upp med strålande hud och minskad synlighet av fina linjer.

3. Dermalogica Biolumin-C Serum är ett högkoncentrerat serum som stärker hudens naturliga skyddsbarriär. Serumet främjar ditt lyster i huden och ger en spänstig och jämnare hud med minskad synlighet av fina linjer och rynkor. Serumet innehåller en hög dos av vitamin C som ger mer lyster och jämnare struktur i huden.

4. Filorga Time Filler Intensive är ett multikorrigerande anti ageserum. En kraftfull peptid tillsammans med inkapslad hyaluronsyra som synbart fyller ut markerade rynkor och en tri peptid som har en avslappnande effekt på rynkorna utan att ansiktsuttrycket stelnar. Den perfekta produkten när du vill få en anti agingeffekt utan att behöva gå till en klinik. Serumet innehåller en aktiv ingrediens med peeling-effekt som jämnar ut hudens rynkor. En av Filorgas bästsäljande produkter!

5. Exuviance SkinRise Morning Glow är exfolierande serumpads som har blivit väldigt populära bland hudvårdsälskare. Det är en perfekt produkt för att ge liv och lyster till huden och den lämnar en renande och svalkande känsla på huden. Perfekt att svepa över ansiktet på morgonen när du vill förenkla din hudvårdsrutin men ändå få lyster som håller hela dagen. Padsen är dränkta i serum innehållandes PHA-syra som både återfuktar och exfolierar huden utan att lämna en klibbig hinna. Tillsammans med en mix av vitaminer ger produkten en antioxidativ och lystergivande effekt på huden. Padsen passar alla hudtyper och rekommenderas att användas på morgonen innan applicering av dagkräm. Ett hett tips är att klippa alla pads i halvor så räcker de mycket längre! Exuviance SkinRise Morning Glow ersätter Exuviance Skinrise Bionic Tonic Pads. Samma innehåll men med ny design och nytt namn.

6. Elemis Superfood AHA Glow Cleansing Butter är en exfolierande ansiktsrengöring som tar bort orenheter och lämnar huden strålande och rent. Innehåller AHA-syra som tar bort döda hudceller och ger näring samt återfuktning. Balmen kan användas som daglig rengöring och sminkborttagning eller som en djuprengörande mask när det behövs!

Lämna ett svar

Lämna ett svar